Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Video utawa video sing tuan rumah ing situs iki. Samubarang video sampeyan bisa nemokake kene bisa nandang gerah kanggo free ing kaya Justin.tv, Ustream.tv, Selfcast, lan akeh liyane. Wigati aku ora janji utawa garansi service kita lan ora tanggung jawab kanggo tumindak kita pangguna. Kita ora duwe kemitraan lan ora nyuwun duwe kemitraan karo apa pemilik saka video utawa stream kang diwenehi ing situs kita. Kabeh isi iku hak cipta saka pihak sing nduweni.

1. Lowongan Kerja

1.1 Sanadyan kita kabeh bisa ing preparation saka kita, kita kanggo ngandhani iku teknis mokal kanggo mbukak tanpa bentet. Ora babar pisan bisa diwenehi bab operasi terus saka situs web kita lan kita njupuk ora tanggung jawab ing cilik iku ora bakal fungsi amarga bentet utawa pangopènan.

1.2 Sampeyan kudu éling sing kabeh informasi sing diwenehake dening pihak katelu lan kita babar blas Value karya. Nanging kita ora tanggung jawab kanggo informasi.

1.3 Isi ing situs web kita tundhuk karo hukum Swedish nanging kita njupuk ora hukuman kanggo maksud apa non-selaras karo hukum lokal cocog ing yuridiksi liyane.

2. Pranala menyang lan saka situs

2.1 Situs iki uga duwe hypertext pranala menyang mbukak dening pihak katelu. We sing ngandhani kita wis ora kontrol saka situs kuwi lan ora tanggung jawab kanggo informasi tartamtu ing wong.

3. Nggunakake informasi

3.1 We are ora nduweni samubarang informasi diwenehi ing website. Mangkono, kita ora tanggung jawab kanggo apa apa karo. Sampeyan bisa disebaraké informasi yen nduweni asli duwe apa-apa marang.