kabijakan privasi

kabijakan privasi

Taya video atawa video hosted dina situs ieu. Salah sahiji video anjeun tiasa manggihan dieu bisa jadi gotten haratis dina situs kawas Justin.tv, Ustream.tv, Selfcast, sarta loba batur. Catetan kami ulah janji atawa ngagaransi jasa kami jeung nu teu nanggungjawaban kanggo peta kami pamaké. Simkuring boga partnership na teu menta boga partnership kalayan sagala boga video urang atanapi aliran urang dibikeun dina ramatloka kami. Sadaya kandungan nyaeta hak cipta nu bogana.

1. tanggung jawab

1.1 Padahal urang teu sagalana mungkin dina persiapan situs urang, kami pikeun nginpokeun Anjeun yén éta téh téhnisna mungkin mun ngajalankeun eta tanpa faults. Taya jaminan bisa dibikeun ngeunaan operasi neraskeun tina ramatloka kami sarta kami nyandak henteu tanggung jawab dina hal eta moal aya hanca kusabab faults atanapi pangropéa.

1.2 Anjeun kudu nyadar yén sagala informasi anu disadiakeun ku pihak katilu tur urang sagemblengna bersih karya maranéhanana. Najan kitu urang teu nanggungjawaban kana sadaya pikeun inpo ieu.

1.3 Eusi dina ramatloka urang luyu jeung hukum Swedia tapi urang butuh euweuh liability pikeun sagala non-patuh hukum lokal relevan dina jurisdictions séjén.

2. Tumbu ka sareng ti Website

2.1 ramatloka ieu bisa boga hiperteks Tumbu ka loka dijalankeun ku pihak katilu. Kami pikeun nginpokeun Anjeun yén urang geus henteu kontrol sagala tina situs web sapertos na teu jawab éta informasi tinangtu dina éta.

3. Pamakéan nandakeun inpormasi

3.1 Simkuring henteu boga wae informasi tinangtu dina website. kituna, urang henteu jawab naon eusina kalayan eta. Anjeun bisa ngadistribusikaeun informasi lamun boga aslina maranéhna nganggur ngalawan.